Kies Belgisch vakmanschap voor je dressing op maat

Deaplus realiseert volledig op maat de dressing van je dromen. Iedere centimeter wordt daarbij maximaal benut. Elke dressing op maat maken we volledig zelf. Dit Belgisch vakmanschap maakt het mogelijk om alle maatkasten in je woning op vlak van kleuren, materialen en stijl volledig af te stemmen met je badkamer en je keuken. Zo verkrijg je een passend interieurconcept voor je volledige woning. 

Ook voor een dressing op maat mag je bij Deaplus rekenen op een totaalservice. Onze interieurarchitecten staan in onze vijf toonzalen voor je klaar om alle mogelijkheden te tonen. 

Samen met jou tekenen zij een volledige dressing uit op maat. Ook voor onconventionele ruimtes of schuine hoeken hebben wij de gepaste oplossing. Zo is elke maatvoering op vlak van hoogte, breedte en diepte perfect mogelijk. Wij werken niet met vaste corpussen.

Functionaliteit én uitstraling

Bij het uittekenen van je dressing op maat houden onze interieurarchitecten niet alleen rekening met de buitenzijde en het uitzicht, ook de indeling krijgt alle aandacht. Functionaliteit staat centraal. De dressing wordt volledig uitgewerkt op maat van jouw persoonlijke garderobe en kledingvoorkeuren. 

Zo bekijken we welke ruimte er nodig is om kledij op te hangen en berekenen we de vereiste hoeveelheid legplanken en lades. Ook besteden we aandacht aan accessoires zoals dassenhouders.  

Voor de stijl en uitstraling gelden er geen beperkingen. Klassiek, eigentijds of modern? Alles kan! Voor de materialen gebruiken we melamine, laminaat, fineerhout, volkernhout, gelakt hout,… 

Renovatie of nieuwbouw?  

Bij een nieuwbouw wordt er vaak een ruimte naast de slaapkamer voorzien om een dressing in onder te brengen. Ook bij renovatie duikt een dressing steeds meer op. In dat geval wordt een vroegere slaapkamer van de kinderen als dressing ingericht of een deel van een grote slaapkamer wordt getransformeerd tot dressing. Voor elke situatie werkt Deaplus op maat de juiste dressing uit. 

Een dressing op maat uittekenen? Maak je afspraak in één van onze vijf showrooms.

 

uw
toonzaal