Wil je een keuken op maat laten maken? 

Wil je een keuken op maat laten maken? Dan moet je kiezen voor Deaplus. Wij zijn een Belgische keukenspecialist met meer dan dertig jaar ervaring. Wanneer klanten een keuken op maat laten maken, starten onze interieurspecialisten telkens van een wit blad. Tot in de kleinste details stellen we de volledige keuken af op de wensen van de klant én de mogelijkheden in de ruimte. Onze plaatsingsteams zorgen voor een vakkundige plaatsing en een verfijnde afwerking. Een keuken op maat laten maken? Bezoek één van onze vijf toonzalen in Vlaanderen. Je bent met of zonder afspraak welkom tijdens de openingsuren.  

Waarom een keuken op maat laten maken? 

Een keuken op maat biedt altijd een meerwaarde. Zo zijn er met een echte maatkeuken geen ‘trucjes’ nodig om de keuken te laten passen in de beschikbare ruimte. Denk daarbij maar aan te brede paslatten. Wanneer mensen een keuken op maat laten maken, mogen ze rekenen op een keuken die perfect aansluit en past. 

Bovendien wordt er niet gewerkt met standaardmodules die met elkaar worden gecombineerd. Bij een echte keuken op maat worden ook de kastcorpussen afgestemd op de gewenste afmetingen.  

Combinatie van vakmanschap en computergestuurde machines

De kracht van onze keukens zit in de combinatie van decennialang vakmanschap met ultramoderne machines. Bovendien gebeurt alles door eigen vakmensen. Dat geldt zowel voor het ontwerp, de productie als de uiteindelijke plaatsing. 

Alleen de beste materialen komen in aanmerking voor onze keukens. Dat geldt ook voor de kleinste details zoals de scharnieren en de ladegeleiders. 

Een keuken op maat? Kom langs! 

Kom gerust langs in één van onze vijf toonzalen, verspreid over Vlaanderen. Onze interieurspecialisten verwelkomen je persoonlijk en tonen je onze mogelijkheden aan de hand van verschillende demonstratiekeukens. 

Vervolgens gaan ze aan de slag voor het ontwerpen van jouw droomkeuken volgens de gewenste stijl. We zorgen dat je keuken naadloos aansluit bij je interieur én uiterst functioneel wordt ingedeeld. Het gebruiksgemak staat centraal. 

Wil je een keuken op maat laten maken? Maak je afspraak in één van onze vijf showrooms.

uw
toonzaal