Kom langs in één van onze vijf keukenwinkels 

Met vijf keukenwinkels in Hasselt, Schoten, Roeselare, Sint-Pauwels en Boortmeerbeek is er altijd wel een toonzaal van Deaplus in de buurt. Al onze keukens worden op maat gemaakt in onze eigen ultramoderne productievestiging in het Limburgse Heusden – Zolder. Al meer dan dertig jaar staan wij garant voor Belgisch vakmanschap. Dankzij onze vijf keukenwinkels vind je altijd een vestiging van Deaplus bij je in de buurt. Droom je van een nieuwe keuken op maat? Maak vandaag nog je afspraak in één van onze vijf keukenwinkels.

Op zoek naar keukenwinkels? 

Elk dorp of stad telt vandaag wel meerdere keukenwinkels. Het is dan ook bijzonder moeilijk om de juiste te keuzes te maken. Sommige keukenwinkels maken deel uit van een internationale keten, in andere gevallen gaat het om kleine zelfstandigen. 

Bij Deaplus profiteer je van twee werelden. Wij zijn géén internationale keten die werkt met standaardmodules en vaste oplossingen. Wij zijn een op en top Belgisch bedrijf met eigen moderne productiefaciliteiten. Hierdoor mag je rekenen op een verfijnde afwerking van je keuken op maat. Ons vakmanschap staat in het productieproces nog steeds centraal. Dankzij onze schaalgrootte bieden wij in onze keukenwinkels keukens op maat aan uiterst correcte prijzen. 

Een ontwerp op maat? Kom langs in één van onze keukenwinkels

We heten je van harte welkom in één van onze vijf keukenwinkels. Hier kan je met eigen mogelijkheden onze kwaliteit en de eindeloze mogelijkheden ontdekken. 

Wanneer je wenst, begeleidt één van onze interieurarchitecten je door de mogelijkheden.  We maken graag vrijblijvend een ontwerp op voor je keuken op maat. Daarbij mag je rekenen op 100% maatwerk, zonder standaardafmetingen of standaardmodules. Wij zorgen dat je keuken perfect in de ruimte past. Daarbij werken we uitsluitend met kwaliteitsvolle materialen. Dat geldt zowel voor het hout, de geleiders als de scharnieren. 

Wanneer het ontwerp volledig aan je verwachtingen voldoet, maken we de nodige afspraken met onze plaatsingsdienst. Onze eigen plaatsers staan garant voor een vakkundige plaatsing volgens de regels van de kunst. 

Wil je één nieuwe keuken? Maak je afspraak in één van onze vijf keukenwinkels.

 

uw
toonzaal