Een nieuwe keuken kopen?

Op zoek naar een vakbekwame keukenspecialist voor het kopen van een nieuwe keuken? Deaplus specialiseert zich al meer dan dertig jaar met eigen maatwerk en vakmanschap in eigentijdse en klassieke keukens. Wie een nieuwe keuken wilt kopen, zoekt vooral naar kwaliteit voor een lange zorgeloze levensduur. De hoogstaande afwerking, de eigen plaatsingsdienst en de kwaliteitsmaterialen waarmee Deaplus werkt, vormen daarvoor de beste garanties. Een nieuwe keuken kopen? Maak vandaag nog je afspraak in één van onze vijf toonzalen.  

Een nieuwe keuken kopen? Niet zo eenvoudig! 

Het vinden en selecteren van een goede keukenspecialist is niet zo eenvoudig. Elk dorp heeft meerdere keukenbouwers, gaande van internationale firma’s tot lokale zelfstandigen. Wanneer u kiest voor Deaplus voor het kopen van uw nieuwe keuken, dan profiteert u van meerdere troeven. 

Zo gaat u in zee met een modern bedrijf dat beschikt over eigen productie met de meest moderne machines. We verwelkomen onze klanten in vijf toonzalen, verspreid over heel Vlaanderen. 

Anderzijds kiest u ook voor een bedrijf dat zich specialiseert in maatwerk van eigen bodem. Wij staan nog voor het echte Belgische vakmanschap waarbij kwaliteit en flexibiliteit geen loze begrippen zijn. Naast de eigen productie hebben wij ook onze eigen plaatsingsteams. 

Wanneer er bij het plaatsen snel aanpassingen of correcties nodig zijn, dan lossen wij dit dankzij onze eigen productiefaciliteiten meteen op. 

Interieurarchitecten in onze toonzalen

Het kopen van een nieuwe keuken start uiteraard met het ontwerp. In onze toonzaal word je verwelkomd door interieurarchitecten. Deze vertalen jouw dromen en verlangens naar een stijlvolle en functionele keuken. Dit ontwerp schaven we op basis van jouw opmerkingen bij totdat het volledig goed zit.

Wij hebben geen standaardmodules of standaardafmetingen. Alles wordt tot op de millimeter juist uitgetekend en gemaakt. Zo werken we voor elke ruimte de perfecte keuken uit in elke gewenste stijl. 

Een nieuwe keuken kopen? Maak je afspraak in één van onze vijf showrooms.

uw
toonzaal