Nieuws

Sales Talent toonzaal Boortmeerbeek (m/v)

Heb je een groot empatisch vermogen met sterk commercieel inzicht? Dan ben je een ideale kandidaat voor ons team in Boortmeerbeek.

Account Manager Projecten

Ben je een echte netwerker en ken je de vastgoedsector? Leef je voor je klanten, ben je stipt en nauw betrokken in de opvolging van A tot Z en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan ben jij het geknipte talent voor ons Project Team.

Sales Talent toonzaal Schoten (m/v)

Heb je een groot empatisch vermogen met sterk commercieel inzicht? Kan je een sales team optimaal laten functioneren? Dan ben je een ideale kandidaat voor ons team in Schoten.

Wat verwachten mannen anders dan vrouwen van hun droomkeuken?

Of de verwachtingen van mannen en vrouwen voor hun droomkeuken verschillen, daar hebben we geen wetenschappelijk onderzoek over. Vroeger hadden vrouwen vooral oog voor het functionele aspect. Nogal logisch, want zij spendeerden de meeste tijd in de keuken voor het bereiden van de dagelijkse gezinsmaaltijd. Met de opkomst van de mannelijke hobbykoks hebben ook mannen steeds meer oog voor de functionele aspecten van hun droomkeuken.

Wat bepaalt de prijs van een dressing op maat?

dressing op maat

De prijs van een dressing op maat hangt volledig af van … de dressing op maat. Een dressing op maat betekent dat vrijwel alles nog te kiezen en te bepalen valt. De prijs van een dressing op maat kan je dan ook alleen achterhalen door het laten uitwerken van een ontwerp met een bijhorende prijsofferte

Drie leuke ideeën om je keuken in te richten.

De inrichting van je keuken bepaalt het gevoel dat jij en je gasten in je keuken hebben. Met deze drie leuke tips helpen we je op weg naar een keuken om trots op te zijn.

uw
toonzaal