Toonzaalkeukens te koop met kortingen tot 70%

Op zoek naar goedkope keuken die alle kwaliteiten heeft van een Belgische keuken op maat? Deaplus biedt regelmatig toonzaalkeukens te koop aan. De kortingen variëren van 40 tot 70%. Verspreid over Vlaanderen beschikken wij over vijf toonzalen, waardoor wij vrijwel op elk moment meerdere toonzaalkeukens te koop aanbieden. Het actuele aanbod van toonzaalkeukens die te koop staan, vind je op onze Facebookpagina

Waarom bieden wij toonzaalkeukens te koop aan? 

Onze vijf toonzalen bieden een uitstekend overzicht van onze eindeloze mogelijkheden voor keukens. Regelmatig vernieuwen we het aanbod, waardoor er vrijwel voortdurend toonzaalkeukens te koop komen te staan. 

Een andere reden waarom we toonzaalkeukens te koop te koop aanbieden, is de snelle evolutie in kleuren en materialen. Wanneer onze leveranciers beslissen om een bepaald materiaal of een specifieke kleur niet leveren, dan kunnen wij deze uiteraard niet meer gebruiken in onze keukens. Toonzaalkeukens die deze materialen of kleuren bevatten, bieden we vervolgens te koop aan. 

Hoeveel korting krijg ik op de toonzaalkeukens die te koop worden aangeboden? 

De korting bedraagt minimum altijd 40 procent. Deze kan zelfs oplopen tot 70 procent. Je krijgt een kwaliteitsvolle keuken aan onklopbare prijzen. 

Onze toonzaalkeukens zijn inclusief de toestellen van A-merken. De fabrieksgarantie start trouwens pas bij de aankoop van de toonzaalkeuken.

Hoe verloopt de afhandeling? 

De toonzaalkeukens verkopen we exclusief plaatsing. U komt zelf de keuken afbreken in onze toonzaal en bouwt deze weer zelf op. Voor een handige doe-het-zelver vormt dit geen enkel probleem. 

Wilt u toch een plaatsingservice? In dat geval verwijzen we u graag door naar één vertrouwde zelfstandige plaatser. 

Past een toonzaalkeuken?  

Op zich bestaan er tal van mogelijkheden om een toonzaalkeuken eenvoudig te laten passen in uw keuken. Uiteraard moet de toonzaalkeuken voldoende lengte hebben. 

Vervolgens is het mogelijk om een(kolom)kast weg te laten om de toonzaalkeuken te laten aansluiten bij de beschikbare ruimte. Met paslatten kan je alles netjes afwerken. 

Welke toonzaalkeukens bieden wij te koop aan? Bekijk onze Facebook-pagina. Of kom vrijblijvend langs in één van onze vijf toonzalen.  

 

 

 

 

 

uw
toonzaal